Снимка pexels.comПовече от една четвърт от европейците смятат, че ще е

...
Снимка pexels.comПовече от една четвърт от европейците смятат, че ще е
Коментари Харесай

На хората взе да им писва от политици! 25% от европейците предпочитат изкуствен интелект да управлява

Снимка pexels.com

Повече от една четвърт от европейците считат, че ще е по-добре в случай че изкуствен интелект ръководи държавните управления на мястото на определените и неизбрани водачи на човечеството, сочи изненадващо ново изследване, посочва RT.com, представен от флагман.бг.

25% от европейците са споделили, че „ поддържат ненапълно или изцяло концепцията изкуствен интелект да взима значимите решения за ръководството на страните “. Това е междинна статистика, като процентите се качват до 33 в Холандия, Англия и Германия. Резултатите са константни без значение от възрастовата група, която е запитана по тематиката. 

Резултатите демонстрират едно от две неща – или хората са извънредно гостоприемни към новите си царе роботи, или просто са изтощени от лъжите на политиците. По-вероятно е да е второто.

Оказва се, че даже хора, които не са на „ ти “ с технологиите и които считат, че изкуствения разсъдък може да им „ открадне “ работата, имат толкоз добре развита неприязън към политиците, че са склонни да хи захвърлят под (самоуправляващия се) рейс. Дали приказваме за Макрон, който желае да направи митинга на жълтите жилетки незаконен, или за Тереза Мей, която по всякакъв начин се пробва да реализира нещо с политическия си живот в подтекста на Брекзит – за хората се оказва без значение.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР